לןגן

מעדן אורז בחלב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/02/2018 | 09:04
מעדן אורז בחלב

תקציר המתכון: אין כמו אכילת אורז מתוק בערב סגריר

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים בסיר ומוסיפים להם את האורז.

  2. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, עד אשר הנוזלים יספגו והאורז יתפח.

  3. מוסיפים את החלב, הסוכר והתבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בין 10-15 דקות תך בחישה מתמדת.

  4. מכסים את הסיר ומניחים לעמוד למשך חצי שעה. הנוזל המתוק והמתובל ייספג באורז וגרגרי האורז יתפחו ויתרככו.

  5. יוצקים את מעדן האורז לקעריות יפות אפשר לפזר קינמון.

  6. מעדן טעים