לןגן

שניצל תירס פרווה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/02/2018 | 01:27
שניצל תירס פרווה

תקציר המתכון: בקלי קלות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון נטחן הכל ביחד (מאת אילנית בניזרי)

  2. תירס ..פירורי לחם ביצה ושאר התבלינים למרקם של בצק להוציא לקערה להוסיף את הכף תירס שהשארנו בצד

  3. לשמן ידיים לגלגל כדורים

  4. לטבול בפירורי לחם מוזהבים ושומשום ולטגן בחצי שמן עמוק עד להזהבה

  5. א.לא חייב לצפות

  6. ב.ניתן לאפות בתנור לרסס ספריי שמן על התבנית מרופדת בנייר אפיה להניח את השניצל תירס לרסס מעל שוב ספריי שמן

  7. לאפות בחום של 180 מעלות טורבו עד להזהבה