לןגן

קובה בורגול מטוגנת

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/02/2018 | 02:38
קובה בורגול מטוגנת

תקציר המתכון: במלית בשר טחון ופטריות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת המלית

  2. לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה

  3. להוסיף את הבשר טחון ושאר התבלינים והפטרוזליה

  4. למעוך עם מזלג את הבשר

  5. להוסיף את הפטריות הקצוצות (במקום פטריות ניתן להכין עם צנוברים קלויים) לערבב עם מזלג עד שמשנה את צבעו

  6. איך שמוכן להעביר את הבשר טחון למסננת להגרת הנוזלים ולצינון.

  7. להכנת הבצק

  8. משרים במים עד לכיסוי את הבורגול לרבע שעה

  9. לאחר מכן סוחטים היטב את הבורגול מהמים שנותרו ומעבירים לקערה גדולה

  10. מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים היטב

  11. ושמים למנוחה של רבע שעה

  12. להכין קערה עם מים

  13. להרטיב ידיים לקחת מהבצק גודל של כדור פינג פונג לגלגל ביד להשטיח על כף היד

  14. להניח מהמלית במרכז להדק מכל הצדדים ולסדר צורה אובלית.

  15. לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.

  16. א.ניתן להקפיא לפני הטיגון וללא צורך בהפשרה לטגן לפעמים הבאות

  17. ב.הכמות שיצאה לי 40 קובות

  18. בהצלחה אילנית בניזרי