תקציר המתכון: קלה, טעימה בטירוף, מרשימה להגשה ומתחסלת לפני שתמצמצו...
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
לטגן את הבצלים בחמאה כ- 20 דק' שיהיו זהובים ורכים. אם אין בצל אדום אפשר שכולם יהיו בצלים לבנים.
להכין את הבצק במיקסר עם וו גיטרה. הבצק מוכן תוך 3 דק' והינו גמיש ונוח לעבודה.
בקערה להניח את כל מצרכי המלית האחרים, לערבב היטב ולשפוך לסיר עם הבצל המטוגן. לערבב היטב.
לשמן מעט תבנית ולהניח את הבצק על התחתית והדפנות כדי שהמלית לא תברח מהצדדים.
לשפוך את המלית והבצלים על הבצק.
לאפות כ- 40 דק' עד שעה או עד שמזהיב מלמעלה ולתת לפשטידה להתייצב ולהתקרר מעט מחוץ לתנור.
לטרוף בשניות...