לןגן

עוגת קוקוס-תפוזים עסיסית

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 11/02/2018 | 12:00
עוגת קוקוס-תפוזים עסיסית

תקציר המתכון: כל מה שצריך לעוגה הזאת זו קערה ומטרפה והבעיה היחידה איתה היא שמתחסלת בצ׳יק 😍אז להכפיל כמויות!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בנוסף

לסירופ

אופן הכנה

  1. לטרוף היטב בקערה את הסוכר, הביצים, שמן והמיץ תפוזים ולאחר מכן להוסיף את הקמח, אבקת האפייה ושבבי הקוקוס ולערבב עד לאיחוד התערובת

  2. למזוג את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-35 דקות, עד שהקיסם יוצא עם פרורים לחים.

  3. בזמן שהעוגה בתנור להכין את הסירופ - להרתיח בסיר קטן חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר להרתיח עד להמסת הסוכר ולערבב היטב להוציא את העוגות מהתנור, לעשות בהן מעט חורים בעזרת קיסם ולשפוך מעליהן את הסירופ.

  4. לפזר מעל עוד שבבי קוקוס ממותקים ולהניח לעוגה להצטנן לפני שפורסים.

  5. ממליצה בחום להכפיל את הכמויות, לבריאות