לןגן

פאי רועים

מאת: בקי , פורסם: 11/02/2018 | 01:31

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מטגנים במחבת גדולה את הבשר ומפוררים עם כף עץ עד שהבשר משחים. מוציאים לקערה בצד

  2. 2. מטגנים באותה המחבת את הבצל ושאר הירקות עד להזהבה

  3. 3. מוסיפים לירקות את הבשר שהשחמנו. מבשלים עוד כ2-3 דקות ומתבלים. מעבירים לקערה מחכים שהתערובת תקרר ומוסיפים ביצה אחת

  4. 4. מעבירים את התערובת לתבנית פירקס

  5. 5.מוסיפים לפירה ביצה, מלח ופלפל ומסדרים את הפירה מעל תערובת הבשר

  6. 6. אופים בתנור כ20-25 דקות