לןגן

שבלולי פיצה מבצק ספידי משודרג

מאת: Inbal Sabag, פורסם: 22/05/2015 | 10:40
שבלולי פיצה מבצק ספידי משודרג

תקציר המתכון: שבלולי פיצה מעולים מהבצק ספידי המשודרג שלי

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק:

  2. לשים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ולערבב.להוסיף ביצה, שמן ומים רותחים לערבב מהר שימו לב לו לשפוך את המים הרותחים ישירות על הביצה. ללוש לבצק אחיד רך ונעים ולשים בצד למנוחה של 10 דקות מכוסה במגבת.לאחר 10 דקות לרדד לעלה לא עבה ולא דק מידי, הבצק קצת דביק אפשר לקמח משטח עם מעט קמח ואת המערוך כדי שהבצק לא יתקשה, לקרוץ עיגולים ולמלא במלית שאוהבים.

  3. לאפות בתנור שחומם מראש 30 דקות בחום של 175 או עד להזהבה יש לבדוק את התחתית ולראות שזה מוכן.כאשר מוציאים מהתנור להניח מיד על מגבת למספר דקות

  4. הכנת המלית:

  5. לערבב את כל המצרכים יחדיו מלבד הגבינה והזיתים.

  6. לחלק את הבצק ל-3.

  7. לרדד לעלה, למרוח רוטב, לפזר זיתים, לפזר גבינה צהובה ואורגנו.

  8. לגלגל לרולדה ולשים רבע שעה במקפיא (כדי שיהיה קל לחתוך).

  9. לחתוך לעיגולים לסדר בתבנית עם נייר אפייה למרוח מעל השבלולים ביצה ולאפות כ- 30 דקות או עד להזהבה בחום של 175 מעלות.