קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן הכנה:
מערבבים גלטין עם המים ושמים בצד ל20 דקות
מרתיחים חצי שמנת מתוקה ושוברים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לשמנת הרותחת מערבבים עד להמסה מלאה ובלילה חלקה מצננים.
מקציפים את החצי שמנת שנותרה ,
מערבבים עם השוקולד שהמסנו מקודם ,
שמים את הגלטין במיקרו לכמה שניות עד שהוא נמס,( לא להרתיח)
ומערבבים לתוך הבלילה ,
שופכים לתוך תבנית מלבית מסיליקון ומכניסים למקפיא לשעה.
ככה מכינים גם את המוס שוקולד חלב והלבן.
מקפיאים ללילה.
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם החמאה ושמים בתבנית מעל כל השכבות מוס ומקפיאים לשעה.
מחלצים את העוגה מהתבנית והופכים אותה שהמוס המריר כלפי מעלה.
הכנת הגנאש:
מרתיחים 100 גרם שמנת מתוקה ומורידים מהאש מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר ומערבבים ,שופכים על העוגה הקפואה..
בהצלחה😍