קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מתכון מנצח
כוס המידה חד פעמי קרה
להקציף במקסר ביצים שלמות להוסיף סוכר בהדרגה. הקצף צריך להיות גבוה ותפוח.
להנמיך מהירות המיקסר
להוסיף את הגבינה את השמן קמח לימון ווניל.
לשמן תבנית מלבנית 22*30
ולאפות בתנור שחומם מראש. 180 מע כ 10 דק
להוריד מעלות לכ 160
ולאפות כ 50 דק. עד שהשכבה העליונה זהובה ואפויה.
אפשרי לפתוח את דלת התנור ולבדוק.
אין צורך לשים בתחתית מים .
לאחר האפיה להוציא מהתנור. אפשרי לאכול אותה חמימה . ללא צורך בקרור.תהנו הילה❤לפדר באבקת סוכר מעל.