לןגן

בקלאווה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/02/2018 | 10:05
בקלאווה

תקציר המתכון: מתוקה טעימה וקרנצ'ית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לפי הוראות על האריזה

  2. לקחת 2 דפים ולהבריש היטב עם שמן לפזר מלית

  3. לפזר מעל מעט קינמון וסוכר ומעט מייפל או טחינה גולמית לגלגל לרולדה ולהבריש עם שמן כשמגלגלים בסוף להבריש את הרולדה להניח בתבנית על נייר אפיה ולפרוס עד הסוף ולהשאיר בלי להפריד ולאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה

  4. את הדבש צריך להכין לפני האפיה שיתקרר מורחים את הבקלאווה חמה והדבש קר