לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 07/02/2018 | 20:39
44

תקציר המתכון: מעורב ירושלמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל

  2. לצלןת מטעמי כשרות כבד ולבבות כמה שניות מכל צד על אש גלוייה

  3. להוסיף לבצל פרגיות קוביות את הלבבות והכבד הכל חתוך חצי קילו מכל דבר 💗סיון מלול💗

  4. להוסיף תבלינים כמון מלח פלפל שחור ותבלין למעורב עם חצי כוס מים ולערבב