לןגן

מרק קובה

מאת: יאנה שרמן, פורסם: 06/02/2018 | 05:38
מרק קובה

תקציר המתכון: פשוט ממכר:)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בין כל מרכיבי הבשר לעיסה אחידה.

  2. יוצרים כדורים קטנים וטובלים בצלחת הביצה ומיד בצלחת הסולת.

  3. מקפיאים ל3 שעות לפחות

  4. בסיר מטגנים קלות את הבצל, גזר ושום

  5. מוסיפים מים ואת שאר המרכיבים.

  6. מבשלים 20 דק, מטבלים וזורקים את הקובות להמשך הבישול של חצי שעה.

  7. בהתאבון!