מרק קובה
מאת: יאנה שרמן, פורסם: 06/02/2018 | 05:38
תקציר המתכון:
פשוט ממכר:)
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לקובות
-
קילו בשר בקר טחון
-
בצל טחון או חתוך לקוביות
-
פטרוזיליה קצוצה
-
חצי כוס פירורי לחם
-
מלח, פלפל, כמון ופפריקה חריפה
-
לציפוי הקובות
-
קערה של סולת
-
קערה אם 3 ביצים טרופות
-
למרק
-
עגבניה ללא קליפה חתוכה לקוביות
-
3 גזרים
-
1 בטטה
-
1 בצל חתוך לקוביות
-
סלרי
-
3 שיני שום
-
1 גמבה חתוכה לרצועות
-
רסק עגבניות
-
מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
-
מים
אופן הכנה
-
מערבבים בין כל מרכיבי הבשר לעיסה אחידה.
-
יוצרים כדורים קטנים וטובלים בצלחת הביצה ומיד בצלחת הסולת.
-
מקפיאים ל3 שעות לפחות
-
בסיר מטגנים קלות את הבצל, גזר ושום
-
מוסיפים מים ואת שאר המרכיבים.
-
מבשלים 20 דק, מטבלים וזורקים את הקובות להמשך הבישול של חצי שעה.
-
בהתאבון!