לןגן

פנקייק במילוי נוטלה - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 05/02/2018 | 03:30
פנקייק במילוי נוטלה - נורית ג.

תקציר המתכון: פנקייק מעלף במילוי נוטלה מעלף, אוורירי, טעים וקוצר הצלחה!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תוספת

אופן הכנה

  1. לערבב  היבשים בקערה, להוסיף החלב, השמנת, הביצים ולערבב היטב

  2. לקראת הסוף להוסיף החמאה המומסת ולערבב היטב שלא יווצרו גושים.

  3. לסנן הכל לכלי עמוק שניתן לצקת הבלילה.

  4. לחמם מחבת טפלון טיפה לרסס. 

  5. לפנקייק במילוי שוקולד:

  6. לקחת פורמה/מיקד שיש לכם, לב, עיגול. רססו בשמן היטב בחלק הפנימי.

  7. להניח בתוך המחבת ולצקת מהבלילה שיכסה החלק התחתון עד פחות מחצי. לתת למסה להתייצב.

  8. לראות שהשוליים כבר טיפה נעשו , לקחת בכפית נוטלה וממש בעדינות לשיםן במרכז הפנקייק.

  9. אפשר עוד עפית אבל ממש בעדינות שלא שהנוטלה לא יגע  בשוליים (חשוב מאוד)

  10.  כעת ממש ממש ממש בעדינות לצקת עוד מהבלילה  שיכסה בשיא העדינות את הנוטלה.

  11. להמתין טיפה שכל המסה תאפה/תתבשל/ תתייצב ואז בעזרת סכין להפריד את הפנקייק מהשוליים.

  12. כעת להפוך בזהירות ובזרריזות. להמין עד להשחמה קלה . להוציא מהמחבת.

  13. לפנקייק רגילים לצקת  וכשמתחיל להיוצר מעט בועות מעל להפוך.

  14. הצעת הגשה:

  15. להניח פנקייק, פירות, קצפת, נוטלה, מייפל.

  16. חגיגה אמיתית!

  17. ב ת י א ב ו ן !!!