לןגן

פילו במילוי פיסטוקים ,שקדים,אגוזי פקאן,אגוזי לוז ואגוזי מלך אפוי בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/02/2018 | 14:21
פילו במילוי פיסטוקים ,שקדים,אגוזי פקאן,אגוזי לוז ואגוזי מלך אפוי בתנור

תקציר המתכון: טעים אש🔥

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. מתכון📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏠

  2. עלי פילו במילוי פיסטוקים שקדים , פקאן , אגוזי לוז ואגוזי מלך

  3. מצרכים הדרושים

  4. חבילת עלי פילו

  5. 100 גרם פיסטוקי טחונים גס

  6. 50 גרם פקאן טחון גס

  7. 50 גרם שקדים מולבנים טחונים גס

  8. 50 גרם אגוזי לוז טחונים גס

  9. 100 גרם אגוזי מלך

  10. 150 גרם מחמאה של מזולה

  11. 4 כפות סוכר

  12. 4 כפות דבש

  13. לסירופ:

  14. 1 כוס סוכר

  15. 1 כוס מים

  16. 2 כפות דבש

  17. אופן ההכנה

  18. 1)מחממים בסיר קטן את המחמאה

  19. דבש וסוכר עד להמסה ולרתיחה כ דקה 1/2 ומכבים את האש ושופכים על התערובת מערבבים היטב עד לאיחוד

  20. 2)פורסים 2 דפים פילו על משטח עבודה ומברישים שמן

  21. 3)מניחים את המלית לאורך מקפלים ומגלגלים לרולדה, חותכים באלכסון

  22. 4) מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים שמן בחלק העליון ואופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות🎚 כ 20 דק🕰

  23. עד להזהבה

  24. הכנת הסירופ

  25. שופכים בסיר את הסוכר , דבש ומים ומבשלים עד לקבלת סירופ דביק ומברישים בנדיבות על כל אחד מפזרים פיסטוקים טחונים גס

  26. ומגישים😊

  27. בהצלחה