לןגן

רוזלך מפוצץ בנוטלה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 04/02/2018 | 11:34
רוזלך מפוצץ בנוטלה

תקציר המתכון: רוזלך מפוצץ בנוטלה לכבוד יום הנוטלה הבינלאומי 5.2.18

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוזלך כמו של "לנדוור" עם הרבה נוטלה וטוויסט קטן אמאאאאא כמה טעיםםםם מעשיי ידייה של אימי היקרה אסתר

  2. 1 כוס מים חמימים

  3. 1 סוכר וניל. @אסתר אסולין❣

  4. לעבד את כל החומרים טוב טוב ורק בסוף אחריי שקיבלנו בצק נוסיף את המלח. נתפיח שעה לאחר מכן נחלק את הבצק ל-4 ונתפיח עוד שעה נוספת. נרדד לעלה דק, נמרח שוקולד נוטלה בנדיבות ונפזר פקאן (לא מסוכר אבל קלוי) לא חובה רצוי מאוד! נגלגל... נחתוך כל חתיכה לגודל של אצבע נניח על נייר אפייה. נחמם את התנור על חום 220 מעלות כ-20 דק' לפניי הכנסתם של הרוזלך לתנור... ונאפה אחריי שהתנור התחמם טוב טוב בין 6-10 דק' רק להזהבה שלר ישרף כי השוקולד יהיה באבקת סוכר ונגיש עם כדור גלידה בהצלחה🌹🌹🌹🌹