לןגן

עוגיות שוקולד צ’יפס ממולאות בקרם נוטלה נדירות של רונית פרץ

מאת: רונית פרץ, פורסם: 04/02/2018 | 11:07
עוגיות שוקולד צ’יפס ממולאות בקרם נוטלה נדירות של רונית פרץ

תקציר המתכון: עוכיות שוקולד צ’יפס במילוי קרם נוטלה מומלצת ביותר👌

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליצור כדורים כ 15 בינוניים

  2. ולסדר בתבנית עם ניר אפיה

  3. אין צורך לשמן

  4. ולשמור במקרר בינתיים

  5. נמלא נוטלה לתוך שקית זילוף ונזלף לתבנית סיליקון שקעים כדורים של ממרח נוטלה לפי כמות כדורי הבצק ולהקפיא כשעה

  6. לקחת עיגול בצק קר לשטח

  7. מעט ולהניח כדור נוטלה קפוא במרכז

  8. לכדרר

  9. לפזר שוקולד ציפס

  10. ולאפות 13 דקות

  11. 170 מעלות בהצלחה רונית פרץ

  12. ותהנו מכל ביס באחריות

  13. 😍הערה קטנה וחשובה..לאחר אפייה העוגיות עדיין רכות

  14. להוציא מהתנור ולא לגעת עד שמתקררות

  15. הן מתיצבות להקפיד מאוד לא לאפות אותן מעל הזמן שציינתי ....😍