לןגן

עוגת גבינת מסקרפונה וגבינה לבנה עם משמשים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/02/2018 | 04:46
עוגת גבינת מסקרפונה וגבינה לבנה עם משמשים

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתחתית

  2. 1) מכניסים את כל החומרים מיקסר עם סכין להב עד שהופך לפירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

  3. 2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

  4. עושים חורים עם המזלג,

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום

  6. כ 15 דק⏲

  7. 3)אופן הכנת המלית

  8. מערבבים את הגבינות יחד עם החלמונים קורנפלור , קמח , תמצית וניל שמנת מתוקה עד שאין גושים

  9. 4) מקציפים את החלבונים עם

  10. 1/2 כוס סוכר בהדרגה עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות

  11. 5) מסננים את המשמשים ומחלקים לחצי , את החצי הראשון חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לתערובת ושוב מערבבים בעדינות

  12. שופכים את התערובת מעל התחתית אפוייה

  13. 6)החצי השני של המשמשים חותכים לפלחים ומסדרים בעיגול על העוגה

  14. 7) עוטפים את הדפנות של התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש

  15. ל180 מעלות כשעה

  16. בהצלחה 👌☺☺