לןגן

קעריות צ'ורוס במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד נוטלה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/02/2018 | 20:55
קעריות צ'ורוס במילוי קרם מסקרפונה ושוקולד נוטלה

תקציר המתכון: קינוח שיטריף לכן את כל החושים😍😍😍 יווווו כמה שזה טעים אין דברים כאלה❤ בהשראת דפני המהממת❤ המתכון לכבוד יום הנוטלה שחל ב-05/02/18

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אביזרים ומצרכים נוספים שצריך

לציפוי הצ'ורוס

לקישוט

מצרכים לקעריות הצ'ורוס

מצרכים לקרם מסקרפונה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מכניסים לסיר את החמאה, הסוכר, המלח והמים , מביאים לרתיחה ומערבבים מידיי פעם עד שכל החמאה נמסה.

  3. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עד שהכל מתאסף לגוש בצק.

  4. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומעבדים כשתיים שלוש דקות על מנת שהאדים יצאו החוצה.

  5. מתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה, מוסיפים ביצה אחת ונותנים לה להתאחד עם הבצק וממשיכים ככה עם שאר הביצים.

  6. ממשיכים לעבד עוד 2 דקות כדי שהבצק יתחבר ויהיה אחיד ורך.

  7. מעבירים חצי מכמות הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב.

  8. על משטח עבודה מניחים תבנית שקעים למאפינס כשהיא הפוכה .

  9. מרססים את השקעים ההפוכים בתרסיס שמן.

  10. מתחילים לזלף את הבצק סביב השקעים מלמטה כלפי מעלה עד הקצה.

  11. מזלפים את השקעים במרווחים -זאת אומרת אחד כן אחד לא.

  12. לחצי השני של הבצק מוסיפים 2-3 כפות של ממרח נוטלה ומערבבים בתנועות עטיפה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מסביב לשקעים.

  13. מכניסים את התבנית להקפאה למשהו כמו שעתיים עד להקפאת הקעריות.

  14. מחממים בסיר קטן שמן עמוק וכשהשמן חם מסירים את אחת הקעריות מן התבנית- מחלצים מהפינה בעזרת סכין ואז זה נשלף ממש בקלות ומכניסים לשמן.

  15. מטגנים בערך דקה מכל צד, נותנים לזה להתייצב ולהזהיב ורק אח"כ הופכים לצד השני. כשמוציאים את הקערית מהשמן יש להוציא אותה כשהיא הפוכה עם כף מחוררת כך שכל השמן יטפטף לתוך הסיר.

  16. חשוב מאוד- מטגנים אחת אחת בשמן ובזמן שמטגנים אחת מכניסים שוב את התבנית להקפאה.

  17. טובלים את הקעריות שטיגנו בסוכר וקינמון ומניחים בצד.

  18. מתחילים להכין את הקרם:

  19. מתחילים להקציף את השמנת המתוקה ומוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.

  20. מכניסים חצי מהכמות לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לתוך הקעריות את הקרם.

  21. לחצי השני של הקרם מוסיפים 3 כפות ממרח נוטלה ומערבבים בתנועות קיפול.

  22. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים את שאר הקעריות בקרם השוקולד.

  23. מחממים את שוקולד הנוטלה במיקרוגל ובעזרת כפית מזלפים מעל הקרם.

  24. כמובן שאפשר למלא הכדורי גלידה וקצפת לזלף ריבת חלב, שוקולד, לוטוס וכו'.

  25. מגישים מיד ומתענגים מהטעם המטריף הזה

  26. וואיי וואיי כמה שזה טעיםםםםם😍😍😍

  27. מי שרוצה להכין את זה לשבת יכולה להכין ולאחסן במקרר בכלי אטום וממש בזמן ההגשה לחמם שוקולד או כל ריבת חלב או לוטוס ולזלף מעל הקרם.

  28. (הרי הבצק הוא כמו של פחזניות אז הוא טעים גם כשזה קר)

  29. אבל לא תוכלו לעמוד בפיתוי וזה יחוסל במיידי😂😂😂.

  30. תודה לדפני על הטיפים והרעיון המשגע הזה.

  31. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤