לןגן

בראוניז שוקולד נימוחים עם אגוזים ושוקולד צי'פס לבן

מאת: Sari Noy, פורסם: 03/02/2018 | 00:21
בראוניז שוקולד נימוחים עם אגוזים ושוקולד צי'פס לבן

תקציר המתכון: הבראוניז הכי טעימים ומוצלחים שיצאו לי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום 160 מעלות.

  2. להמיס את החמאה והשוקולד בסיר על אש נמוכה (להיזהר לא לחרוך)להוסיף את הסוכר ולערבב טוב.

  3. להוסיף תמצית וניל וקורט מלח,לערבב, את הביצים להוסיף אחד אחד ולערבב מיד (כדי שלא תצא חביתה)

  4. את הקמח להוסיף בסוף בכמה פעימות תוך ערבוב מתמיד.

  5. בתבנית מרובעת 25X25 להניח נייר אפייה ולשמן (להתיז בספריי שמן).

  6. לשפוך את עיסת השוקולד לתבנית, לפזר שוקולד צ'יפס לבן מעל ולהחדיר עם כף פנימה (בזהירות),

  7. לאחר שהעיסה התיישרה לפזר מעל אגוזים קצוצים.

  8. להכניס לתנור בחלק התחתון כ-15 דקות לערך, לא לאפות יותר מדי כי יצא יבש (לבדוק עם קיסם שהפנים מעט לח ולמעלה השכבה העליונה מעט יבשה),להוציא מהתנור ולקרר במקרר כמה שעות טובות, לאחר שהתקרר לחתוך לריבועים ולהגיש.

  9. בתאבון (: