קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר לקצף תפוח ויציב.
להוסיף בהדרגה את השמן
ואת המיץ תפוזים ו גרידת התפוז.
להוסיף את הקמח ולערבב במהירות נמוכה מאוד עד לאיחוד ללא גושים.
מחצית מהבלילה להעביר לקערה ולערבב אותה בתנועות עטיפה עם הנוטלה אחרי שהמסנו טיפה במיקרו.
לשפוך לתבנית את הבלילה הלבנה ומעליה את הבלילה עם הנוטלה.
לחרוץ עם סכין בתנועות עטיפה בין שתי הבלילות.
לאפות בחום 170 מעלות
עד להזהבה.
ניתן לצפות עם גנאש שוקולד מריר, מעט קוקוס/
אגוזי מלך גרוסים או תותים.
בתאבון ובהצלחה 🌹