לןגן

אורז צהוב בתוספת צימוקים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 01/02/2018 | 13:06
אורז צהוב בתוספת צימוקים

תקציר המתכון: תוספת קלה להכנה, טעימה, ומרשימה! המלצה שלי להכפיל כמויות 😍

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בנוסף

להכנת האורז

אופן הכנה

  1. לשים בסיר 2 כוסות אורז בסמטי ו- 3.5 כוסות מים רותחים. לתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, חצי כפית אבקת מרק עוף ו-6 כפות שמן ולערבב היטב. לכסות ולשים על אש גבוהה למשך 5 דקות.
אחרי 5 דקות לערבב את האורז ולשים על אש נמוכה לעוד 10-15 דקות.

  2. לשטוף את הצימוקים ו-5 דקות לפני סוף הבישול להוסיף אותם לאורז ולערבב.

  3. לפני ההגשה לקצץ מעט בצל ירוק ולפזר מעל האורז :) בתאבון :)