לןגן

עוגת טורט

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 01/02/2018 | 09:22

תקציר המתכון: רכה כמו ספוג טעימההה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למדוד בכוס חד פעמי חמה מאת אילנית בניזרי !

  2. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב במהירות גבוה

  3. בקערה נפרדת ,חלמונים ,שמן ,חצי כוס סוכר תמצית הוניל והמיץ לימון לערבל ידני

  4. להמניך למהירות נמוכה

  5. להוסיף את החלמונים שמן לימון שארית הסוכר והתמצית וניל  כעת נוסיף את הקמח בהדרגה ,גרידת הלימון  עד לאיחוד ,נעביר לתבנית משומנת

  6. לאפות בחום 170 מעלות תבנית קוטר 26 עד שנועצים קיסם עץ במרכז ויוצא יבש !!