תקציר המתכון: העוגה עשירה ועמוסה בפירות יבשים טעימה, מיוחדת, מטריפה! קלה להכנה, ממכרת!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחמם תנור ל- 180 מעלות
חותכים את הפירות היבשים הגדולים לחתיכות קטנות
מערבבים עם אגוזים והפירות היבשים האחרים.
טורפים את ביצים במטרפה ידנית ולאחר מכן להוסיף את התערובת של הפירות היבשים הקצוצים.
מוסיפים את הסוכר, קמח, אבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה.
לשמן תבנית בחמאה או לרפד בנייר אפיה
לצקת באופן שווה את התערובת שעשינו קודם לכן,
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
*לזכר אתי צוקרן ז"ל