לןגן

עוגת פירות מיובשים - נורית ג.-לזכר אתי צוקרן ז"ל

מאת: נורית גיספן, פורסם: 31/01/2018 | 07:24
עוגת פירות מיובשים - נורית ג.-לזכר אתי צוקרן ז"ל

תקציר המתכון: העוגה עשירה ועמוסה בפירות יבשים טעימה, מיוחדת, מטריפה! קלה להכנה, ממכרת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. חותכים את הפירות היבשים הגדולים לחתיכות קטנות

  3. מערבבים עם אגוזים והפירות היבשים האחרים.

  4. טורפים את ביצים במטרפה ידנית ולאחר מכן להוסיף את התערובת של הפירות היבשים הקצוצים.

  5. מוסיפים את הסוכר, קמח, אבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה.

  6. לשמן תבנית בחמאה או לרפד בנייר אפיה

  7. לצקת באופן שווה את התערובת שעשינו קודם לכן,

  8. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.

  9. *לזכר אתי צוקרן ז"ל