לןגן

אורז אפוי עם שמיר וצנוברים

מאת: Inbal Sabag, פורסם: 21/05/2015 | 16:33
אורז אפוי עם שמיר וצנוברים

תקציר המתכון: קל קל קל ומהיר, טעים מיותר להגיד ומרשים ביותר אחלה תוספת לארוחה יש להשתמש בתבנית פיירקס

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז היטב ומסננים אין צורך לייבשו. שמים את האורז בתבנית פיירקס, מלח, פלפל שחור מערבבים היטב . מוסיפים את השמן זית ושוב מערבים היטב מוסיפים את המים הרותחים. קוצצים שמיר ומפזרים על הכל ( השמיר צף) ומעל השמיר מפזרים את הצנוברים. מכניסים לתנור (ללא כיסוי) לחום של 170/180 בערך 40 עד 45 דקות ולקראת הסוף מגבירים את החום למספר דקות להשחמת הצנוברים.