לןגן

עוגת פיצוחים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 30/01/2018 | 04:48
עוגת פיצוחים

תקציר המתכון: עוגה טעימה בטרוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת פיצוחים

  2. לתחתית

  3. 100 גרם מחמאה מופשרת ממש שתהיה רכה

  4. 1 ביצה

  5. 3/4 כוס אבקת סוכר

  6. 2 כוסות קמח חצי אבקת אפיה מעט גרידת לימון לערבב הכל ולשטח על התבנית להכניס למקפיא לרבע שעה לחמם את התנור על חום של 180 מעלות ולאפות חצי אפייה להוציא לפזר בנדיבות חצי חבילת חלווה על כל התחתית לפזר פיצוחים קשיו חצוים בונדוק חצויים שקדים מולבנים בוטנים פיסטוקים תצויים מה שאוהבים רצוי קלויים ומעט מלוחים זה שובר את המתיקות ולכניס שוב לאפיה עד שהחלווה נמסה להוציא לשפוך חצי בקבוק של סירופ מייפל ולהכניס לעוד רבע שעה עד שהכל מבעבע בהצלחה אורה ...