לןגן

"בולונז" טונה

מאת: בקי , פורסם: 30/01/2018 | 04:05

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מטגנים בצל גזר ושום במעט שמן עד להזהבה.

  2. 2. מוסיפים תבלינים ומטגנים מעט לפתיחת הטעמים.

  3. 3. מוסיפים את הרסק והמים ומערבבים.

  4. 4. מוסיפים את הטונה ומבשלים כ 10 דקות.

  5. 5. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.

  6. 6. מבשלים את הפסטה.

  7. 7. מערבבים את הרוטב עם הפסטה.