לןגן

עוגת קרמבו

מאת: מירב שושו ביזאוי, פורסם: 30/01/2018 | 02:15

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גנאש

מצרכים

קרם

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף בהדרגה את החלמונים ולבסוף את האינסטנט פודינג וניל

  2. לשפוך לתבנית 26 ולאפות כ 15 דקות

  3. הקרם:

  4. להקציף את המצרכים לקצף יציב ולזלף עם שקית זילוף נשיקות נשיקות על התחתית האפויה ומעל לשפוך את הגנאש

  5. גנאש

  6. לחמם את השמנת לשפוך על השוקולד ולערבב היטב, לשפוך על הקרם שמנת ולהכניס למקרר למספר שעות.