לןגן

כרובית ממולאת בשר

מאת: Sarit , פורסם: 29/01/2018 | 06:41
כרובית ממולאת בשר

תקציר המתכון: טעים ומרגש!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי

ציפוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-200 מעחות צלזיוס.

  2. לערבב את כל מרכיבי המילוי ולהניח בצד.

  3. לחתוך את העלים של הכרובית.

  4. להרתיח את הכרובית בין 8-10 דקות עד שמזלג ננעץ בה בקלות.

  5. לחתוך בפנים גזעים כדי שיהיה מקום למילוי, אך שימו לב שתשאר שלמה.

  6. למלא את הכרובית בבשר לוודא שהכל נכנס, להעביר לתבנית.

  7. לכסות את הכרובית עם נייר אלומניום ולאפות 30 דקות.

  8. להוציא את הכרובית ולשנות את התנור למצב גריל.

  9. לחמם מרגריה או שמן קוקוס או שמן רגיל בסיר ולהוסיף קמח לערבב כמה דקות ולהוסיף 2 כוסות מים להוסיף פירורי לחם או שקדים טחונים, מלח ופלפל לערבב היטב לתת לתערובת להצטמק.

  10. להוריד את נייר האלומניום מהכרובית ולשפוך את ה תערובת להכניס למצב גריל לעוד 5-10 דקות.

  11. להנות!