לןגן

מוקפץ סיני "ללא הקפצה" אבל יותר טעים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 28/01/2018 | 18:52
מוקפץ סיני "ללא הקפצה" אבל יותר טעים של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללקק ת'אצבעות!!! מנה טעימה עם "טריק קטן" שכולם יכולים להשתתף בחגיגה צמחונים / טבעונים / רגישי גלוטן בכלום עבודה.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

תבלינים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור לחום גבוה ל-220 מעלות טורבו.

  2. בקערה גדולה לשים את כל הירקות, לתבל באבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ורבע כוס שמן, לערבב היטב ככה שכל הירקות ייעטפו היטב בשמן ובתבלינים

  3. בקערה קטנה לערבב את כל מרכיבי הרוטב לבלילה חלקה

  4. והנה "הטריק הקטן"

  5. לשים את הירקות בשכבה אחידה (לא בגבהים) בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15 דקות עד להזהבה, כשמידי פעם בערך כל 5 דקות פותחים את התנור (זהירות חם) ומערבבים בעזרת כף עץ את הירקות, ממליצה לערבב את הירקות פעמיים שלוש

  6. לבשל את האטריות שבחרתם פסטה / ללא גלוטן / אורז / נודלס לפי הוראות היצרן, לסנן היטב, להעביר לקערה גדולה, להוסיף את הירקות, הרוטב, לערבב היטב, לטעום, לשפר טעמים ולהגיש

  7. טיפ... אפשר ורצוי להשתמש בכל סוג של ירק שאתם אוהבים

  8. זהו מוכן! כדאי נסו, בלי הרבה שמן, בלי הרבה לכלוך, יותר טעים, יותר בריא, בלי הרבה עבודה ויש לכם אחלה מוקפץ בכלום עבודה

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה