לןגן

עוגת סולת

מאת: מירב כליפה, פורסם: 15/03/2015 | 10:43
עוגת סולת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים עם הסוכר..להוסיף את החלמונים בהדרגה..את השמן..קוקוס..אפיה ווניל..סולת וקמח לסירוגין עם מיץ התפוזים. 180 מעלות. שהעוגה מתקררת לשפוך מעליה סירופ דבש. לסירופ: כוס מים..כוס סוכר..כף מיץ לימון..לבשל על הגז. ב ה צ ל ח ה!!