תקציר המתכון: מתכון מנצח לפרגיות במרינדה שתרצו לאמץ אל המטבח שלכן
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להכין בקערה את המרינדה לפרגיות - רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן - לערבב היטב ולהוסיף את הפרגיות והשום, לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה ולטגן במחבת עם מעט שמן .
להכנת הפלפלים החריפים - לשרוף את הפלפלים על הגז, לקלף, להוסיף את השום ולתבל במעט מלח ושמן.
את המלוואח להכין לפי הוראות יצרן ולהרכיב את המנה. בתאבון