לןגן

פרגיות במרינדה על מצע מלוואח

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 28/01/2018 | 08:11
פרגיות במרינדה על מצע מלוואח

תקציר המתכון: מתכון מנצח לפרגיות במרינדה שתרצו לאמץ אל המטבח שלכן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בנוסף

להכנת הפלפלים החריפים

להכנת הפרגיות

אופן הכנה

  1. להכין בקערה את המרינדה לפרגיות - רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן - לערבב היטב ולהוסיף את הפרגיות והשום, לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה ולטגן במחבת עם מעט שמן .

  2. להכנת הפלפלים החריפים - לשרוף את הפלפלים על הגז, לקלף, להוסיף את השום ולתבל במעט מלח ושמן.

  3. את המלוואח להכין לפי הוראות יצרן ולהרכיב את המנה. בתאבון