לןגן

פסטה עם רוטב בלונז

מאת: שרה יוסף, פורסם: 28/01/2018 | 07:46
פסטה עם רוטב בלונז

תקציר המתכון: חריף וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הפסטה ולסנן

  2. לטגן את הבצל עד להזהבה

  3. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר יקבל צבע חום

  4. להוסיף רסק ולהמשיך לטגן עוד קצת להוסיף פפריקה ואת העגבניות להוסיף 2 כוסות מים לערבב להוסיף תבלינים והשום ולבשל בערך חצי שעה