לןגן

פסטרמה ביתית

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 28/01/2018 | 01:07

תקציר המתכון: טעים ומיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללפף את חזה ההודו בחוט עבה

  2. לשים בקערה את השמן מלח והדבש לערבב היטב ולמרוח ולעסות את הבשר היטב

  3. לשים על צלחת שטוחה פלפל שחור קימל וקצח לגלגל את הבשר בתוך הקצח והפלפל שחור לעטוף לשים במקרר ללילה

  4. להוציא ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה על חום של 180 מעלות לשעה מידי פעם להפוך לצד שני

  5. לאחר שעה לשים על רשת מעל התבנית ולהפוך מידי פעם

  6. לקרר היטב ורק אז לפרוס דק מאוד