תקציר המתכון: לקחתי את המתכון מיונית צוקרמן מלכת המטבחחח תרתי משמע- הוספתי לו פפריקה מעושנת וזה עשה וואוווו
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
להרתיח את הפסטה בסיר מלא מים עם מלח ( ולשמור כוס מהמי בישול בצד)
בסיר שטוח וגדול לחמם 5 כפות שמן ולהוסיף את הפלחי בצל עד שכמעט מזהיבים, בנתיים טובלים את החזה עוף קוביות בקורנפלור ומטגנים. מוסיפים את הפטריות עד שמתכווצות ומערבבים ומוסיפים 3/4 מי בישול של הפסטה
מטבלים בכף פפריקה/כף סוכר/חצי כפית פפריקה מעושנת/ חצי כף פלפל שחור מערבבים וטועמים לשיפור הטעמים
מוסיפים את הפסטה ומערבבים
מוסיפים את הטריאקי והצילי ומערבבים, אם חסר מים אפשר להוסיף מהמי בישול, לטעום ולשפר טעמים 5 דק ומוכן..
להגיש עם בצל ירוק מעל