לןגן

פסטה עוף עם פטריות ברוטב צילי וטריאקי

מאת: Edith Andy Levi, פורסם: 28/01/2018 | 00:39
פסטה עוף עם פטריות ברוטב צילי וטריאקי

תקציר המתכון: לקחתי את המתכון מיונית צוקרמן מלכת המטבחחח תרתי משמע- הוספתי לו פפריקה מעושנת וזה עשה וואוווו

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הפסטה בסיר מלא מים עם מלח ( ולשמור כוס מהמי בישול בצד)

  2. בסיר שטוח וגדול לחמם 5 כפות שמן ולהוסיף את הפלחי בצל עד שכמעט מזהיבים, בנתיים טובלים את החזה עוף קוביות בקורנפלור ומטגנים. מוסיפים את הפטריות עד שמתכווצות ומערבבים ומוסיפים 3/4 מי בישול של הפסטה

  3. מטבלים בכף פפריקה/כף סוכר/חצי כפית פפריקה מעושנת/ חצי כף פלפל שחור מערבבים וטועמים לשיפור הטעמים

  4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים

  5. מוסיפים את הטריאקי והצילי ומערבבים, אם חסר מים אפשר להוסיף מהמי בישול, לטעום ולשפר טעמים 5 דק ומוכן..

  6. להגיש עם בצל ירוק מעל