לןגן

עוגת קרמבו מוקה ונגיעות ריבת חלב

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/01/2018 | 12:35
עוגת קרמבו מוקה ונגיעות ריבת חלב

תקציר המתכון: עוגת קרמבו מוקה ונגיעות ריבת חלב מתכון: 💞סיון מלול💞

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתחתית: בקערה נקציף 6 ביצים שלמות עם חצי כוס סוכר לקצף תפוח, נוסיף חבילת פודינג שוקולד 1, רבע כוס שמן, רבע כוס אבקת שוקולית ושקית של אבקת אפייה. נעביר לתבנית גודל 24 מלבנית ונאפה 20 דק'. נערבב בכוס רבע כוס מים רותחים עם כפית אבקת נס קפה...איך שהעוגה יוצאת נשפוך עלייה את הנס. 💕סיון מלול💕 בנתיים שהתחתית מתקררת נקציף 250 מ''ל שמנת מתוקה עם 4 כפות סוכר ורבע כוס חלב לקצפת לאחר מכן נוסיף 3 כפות אינסטנט פודינג וניל, 2 כפות מייפל, כף אבקת נס קפה וגביע מעדן דניאלה בטעם וניל. נקציף הכל לקצפת יציבה

  2. ונשטח על התחתית.💞סיון מלול,💕 בבוקר נכניס 4 כפות לכוס של ריבת חלב, נחמם מעט במיקרו ונזלף על העוגה. ניתן לעשות גנאש שוקולד ואז זה קרמבו אמיתי. לגנאש 125 גר' שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר להמיס במיקרו ולערבב עד לקבל נוזל חלק. אם הכנתם שתפו אותנו בתוצאות