לןגן

אנטריקוט על פיתה

מאת: יאנה שרמן, פורסם: 27/01/2018 | 03:07
אנטריקוט על פיתה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לרוטב

תוספת בצד או מעל

אופן הכנה

  1. לחמם מחבת טיפה משומנת ולטגן רצועות של בצל עד להשחמה קלה

  2. לטבל את רצועות האנטריקוט במעט מלח ופלפל גרוס

  3. לטגן את האנטריקוט על מחבת מחוממת מראש כדקה מכל צד עד להשחמה קלה

  4. את הפיתות ניתן לחמם בטוסטר לקבלת קראנצ'יוט!

  5. הכנת הרוטב:

  6. לטגן חתיכות בצל עד להשחמה קלה

  7. להוסיף עגבניות טריות, רסק עגבניות ולטגן כ2 דק

  8. להוסיף מעט מים ולהביא לרתיחה והסמכה של הרוטב

  9. לטבל במלח פלפל ופפריקה חריפה. אפשר להוסיף קמצוץ סוכר אם מרגיש חמיצות מהרוטב

  10. בתיאבון:)