לןגן

עוגת שמרים נימוחה

מאת: סמדר לוק, פורסם: 27/01/2018 | 01:50
עוגת שמרים נימוחה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה להשים מלח בתחתית קמח מעל ושאר החומרים ללוש ל -7 דקות.

  2. לכסות לתת התפחה של 40 דקות ולהכניס למקרר עטוף עם ניליון ניצמד לעוד שעה ורבע.

  3. לחלק את הבצק ל-6 כדורים לתת תפיחה 15 דקות לקמח לפתוח את הבצק למרוח את המלית.

  4. תוך כדי גלגול למתוח את הבצק צמוד ולגלגל ( לקלוע צמה , לאיזה צורה שרוצים).

  5. להניח בתבניות אינגליש להתפיח בעוד 40 דקות עד שהבצק תופח .

  6. לטרוף ביצה עם כף סוכר ולהבריש ניתן לפזר סוכריות לקישוט .

  7. לחמם תנור 180 מעלות לפחות ל - 35 דקות.