לןגן

עוגת ט"ו בשבט💜 אריאלה גולדמן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 27/01/2018 | 00:47

תקציר המתכון: √ תבנית גדולה 28 קוגלהוף/עגולה √ ייתכן ויווצרו סדקים במהלך האפייה וזה בסדר ובמילא נבזוק ונקשט באבקת סוכר √ כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסת גבינה לבנה ריקה 250 גר מתאימה בנפח)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף החלבונים עם הסוכר

  2. באופן ידני להוסיף בהדרגה ולערבב בעדינות-

  3. את החלמונים,סודה לשתייה,אבקת אפייה והקמח

  4. להוסיף פירות יבשים ,אגוזים ושקדים ולערבב

  5. להוסיף שמן ומיץ.תפוזים ולערבב

  6. לשמן תבנית אפייה

  7. לשפוך פנימה את עיסת העוגה

  8. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שפני העוגה זהובים

  9. לצנן ולפזר אבקת סוכר

  10. בתאבון💝