לןגן

444

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 26/01/2018 | 11:24
444

תקציר המתכון: לקט פלפלים טינקרבל ושושקה ממולאים בבשר ואורז/מתכון 💞סיון מלול💞

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרוטב בסיר נטגן בצל קצוץ להזהבה נוסיף פרוסות מ 6 עגבניות, פרוסות מ-2 גזרים, טבעות מפלפל 1 חריף ונבשל לאידוי של רבע שעה. בנתיים בסיר קטן נבשל כוס אורז עם כוס מים רותחים עד שהמים מתאדים. 💞סיון מלול💞בסיר נוסף נטגן בצל קצוץ להזהבה נוסיף 300 גר בשר טחון ונפורר עד שמשנה את צבעו. נערבב את האורז עם הבשר נוסיף עגבניה 1 מגורדת, חופן פטרוזיליה, חופן שמיר, פפריקה,מלח,פלפל, כמון, לפי טעמכם וקורט בהרט.

  2. 💞סיון מלול💞 נמלא את הפלפלים ונניח בסיר עם עם העגבניות. נערבב 2 כוסות מים רותחים בקערה עם תבלינים: אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה, פלפל שחור גרוס לפי טעמכם תתחילו תמיד בחצי כפית... ממשיכים חצי כפית מלח לימון, 2 כפות סליאן...לערבב הכל ולשפוך לסיר. לבשל עד שמוכן ולשפר טעמים לפי הצורך.

  3. בהצלחה