לןגן

צלי בבישול ארוך

מאת: עדי פורטל, פורסם: 25/01/2018 | 07:10

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את הבשר שחתוך לקוביות לתוך קערת השמן עם תבלינים (מלח, פלפל, גריל עוף, פפריקה ומה שאוהבים).

  2. אחרי שכל הבשר מצופה בתערובת השמן מכניסים למחבת גדולה וסוגרים מכל הצצדים.

  3. חותכים את הבצלים לפרוסות ומניחים בתחתית התבנית או הסיר. מעל מניחים את הבשר, סירות תפוחי אדמה, סלרי קצוץ, גזר ובטטה לפרוסות.

  4. את השמן מהקערה שופכים למעלה על הירקות שיגע בהכל.

  5. אוטמים לחלוטין את התבנית ומכניסים לפחות לשלוש וחצי שעות על חום 160 מעלות.

  6. בתאבון