לןגן

קובות דלעת

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 25/01/2018 | 03:23
קובות דלעת

תקציר המתכון: מרוקאית שלא מביישת את העדה העירקית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. נכין את המעטפת

  3. נשים בקערה את כל המרכיבים נלוש היטב ונניח בצד למשך 20 דקות ומעל הקערה נשים מגבת נקיה.

  4. בינתיים נכין את הבשר

  5. בקערה ובתוכה הבשר נקצוץ את הפטרוזיליה ונגרד את הבצל ונשים את שאר התבלינים.

  6. נערבב הייטב עד לחיבור המרכיבים.

  7. נכין את המרק

  8. בסיר גדול נטגן את קוביות הבצל עם השמן עד לשקיפותם.

  9. נוסיף את כל התבלינים והמים החמים נערבב ואז נוסיף את הדלעת והסלרי נבשל במשך 20 דקות ואז נרכיב את הקובה.

  10. ניקח כדור קטן מעיסת הסולת בעזרת יד רטובה נשטיח את הכדור ביד נמלא בבשר ונסגור את המעטפת לכדור.

  11. כך נעשה את כל הקובות  ונוסיף אותם לסיר המרק ונבשל בערך עוד 20-25 דקות

  12. אפשר תמיד להכפיל כמויות

  13. באהבה רבה מרי שרעבי❤