לןגן

פשטידת פטריות ובטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/01/2018 | 06:15
פשטידת פטריות ובטטה

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר 🌞וערב🌛👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את הבצל עם הבטטה מוסיפים אבקת פטריות לאחר מכן הפיטריות ודבש ממשיכים לטגן עד להתרכרות של הבטטה

  2. 2)מכניסים לקירור

  3. 3)מטגנים את הגמבה עד להזהבה ומכניסים גם לקירור

  4. 4)מוסיפים את הגמבה ביצים קמח וכוסברה ומערבבים עד שאין גושים

  5. 2 ) שופכים את התערבת לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דקות ומחלצים בקלי קלות👌👌