לןגן

לחמניות סביח

מאת: אורלי קדוש, פורסם: 22/01/2018 | 21:11

תקציר המתכון: ארוחת צהריים או ערב קלילה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים של הבצק ללוש היטב לתת לו תפיחה ראשונה שעה אחר כך עוד שעה לקחת כדורים בינונים לפתוח כל כדור כמו לפיתה למלא בתפוח אדמה ביצה חציל עגבניה אפשר לשים כף טחינה מוכנה פלפל חריף לשים קצת מלח ופלפל שחור לסגור ללחמניה ולמעלה לעשות לו חתך עם סכין למרוח בביצה ושים סומסום לתת לו עוד 15 דקות תפיחה אני אופה בטורבו 200 220 מעלות עד שמקבל צבע יפה