לןגן

עוגת סניקרס

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 22/01/2018 | 09:32

תקציר המתכון: מעולה וחגיגית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס שוקולד מריר. למרוח תבנית סיליקון בשוקולד ולנער את יתרת השוקולד. להקפיא 10 דקות. (לשמור את השוקולד הנותר – נשתמש בו בשכבה העליונה)

  2. להקציף את השמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.

  3. למרוח שכבה של קרם על שכבת הביסקוויט, ושוב שכבה נוספת של ביסקוויט טבול בשוקולית.

  4. לקצפת שנותרה להוסיף קרם טופי ולערבב. למרוח על הביסקוויט ושוב שכבה נוספת של ביסקוויט טבול ושוב קרם – סה"כ 3 או 4 שכבות לפי רצונכם. להקפיא למספר שעות להתייצבות.

  5. (ניתן לטחון חטיף סניקרס ולפזר בין שכבה לשכבה)

  6. לשפוך שוב על השכבה העליונה שוקולד מומס ואז להקפיא למספר שעות.

  7. לאחר מכן לחלץ מהתבנית ולקשט כרצונכם.