לןגן

💕קסם טרופי💕פררו רושה קרם שוקולד לבן ונגיעות פסיפלורה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/01/2018 | 22:36
💕קסם טרופי💕פררו רושה קרם שוקולד לבן ונגיעות פסיפלורה

תקציר המתכון: 💕קסם טרופי💕פררו רושה קרם שוקולד לבן ונגיעות פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות מהתחלה😉😉😉

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 💕קסם טרופי💕פררו רושה קרם שוקולד לבן ונגיעות פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות מהתחלה😉😉😉

  2. בבקשה חברים מתכון מכל הלב❤

  3. שלב 1: נמיס במיקרו שמנת מתוקה 250 מ"ל עם 100 גר' שוקולד לבן כ-2 דק' ונערבב עד לקבלת נוזל חלק, נעביר למקרר לפחות ל 6 שעות.

  4. שלב 2: נשבור גס 400 גר' כדורי פררו-רושה רק שלפני ניקח 9 כדורים שלמים ונניח בצד לקישוט הסופי.

  5. 💕סיון מלול💕

  6. נמיס 50 גר' חמאה ונערבב עם הכדורי שוקולד ששברנו. נשטח בתבנית גודל 26 ונכניס למקרר לרבע שעה. סיון מלול

  7. שלב 3: נקציף את השמנת עם השוקולד הלבן שהשארנו במקרר+שמנת מתוקה 250 מ"ל נוספת + אינסטנד פודינג וניל 1 לקצפת יציבה. נוסיף בהדרגה גבינה לבנה 250 גר' כף אחריי כף ו-200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים.

  8. @סיון מלול❣❣❣❣❣

  9. שלב 4: עם כף נקפל לתוך תערובת הגבינה 2 יח' של פסיפלורה טרייה נעביר את תערובת הגבינה על התחתית של הפררו-רושה ונכניס למקרר.

  10. שלב 5: נמיס במיקרו 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר ו-100 גר' שוקולד חלב עד לקבלת נוזל חלק ורק לאחר שהגנאש מתקרר נשפוך על העוגה! נסדר את הכדורי שוקולד מסביב לעוגה כמו בתמונה וזה כל הסיפור