לןגן

עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית מתכון/סיון מלול@

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/01/2018 | 21:59
עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית מתכון/סיון מלול@

תקציר המתכון: ה-עוגה ה-אולטימטיבית לקפה #עוגת_זברה קלה,רכה ועסיסית מתכון/סיון מלול@

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נחמם תנור על 170 מעלות

  2. מדידה בכוס חד פעמית שתייה קרה

  3. במיקסר נקציף 4 ביצים שלמות עד לקצף תפוח.

  4. נוסיף כוס וחצי סוכר, 1 סוכר ווניל לאחר מכן בהדרגה נוסיף כוס שמן, 200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח+ אבקת אפייה כן שניהם יחד! נערבל עוד כמה שניות... נרסס בתבנית או בסיר ג'חנון גודל 24 ספריי שמן. סיון מלול

  5. במיקרו נמיס 100 גר' שוקולד מריר עם 25 גר' חמאה עד להמסה. כעת נשפוך כוס מתערובת החומרים שהקצפנו לנוזל שוקולד ונערבב. שלב אחרון!!! מתערובת הביצים נעביר לתבנית ששימנו 3/4 מהכמות מעל נשפוך את הקרם שוקולד ומעל את שאר התערובת ביצים. עם קיסם נקשקש בבלילה ונאפה 35-40 דק.אם הקיסם יוצא לח והעוגה יציבה סימן שהיא מוכנה