לןגן

בסקוטים לט"ו בשבט

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/01/2018 | 09:39
בסקוטים לט"ו בשבט

תקציר המתכון: עוגיות טעימות לט"ו בשבט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הביצים סוכר וסוכר וניל וקורט מלח ומערבבים היטב מוסיפים את הקמח והפירות היבשים ממשיכים לערבב

  2. מעבירים לתבנית אינגליש קייק

  3. לתנור שחומם מראש 160 מעלות 35 דקות או עד שזה מוכן

  4. להוציא לקרר ורק כשזה קר לפרוס עם סכין משוננת לפרוסות דקות להכניס שוב לתנור על נייר אפייה על הרשת לייבוש