לןגן

פסטה פאפארדלה ברוטב שמנת פטריות מעלףף😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 20/01/2018 | 09:02
פסטה פאפארדלה ברוטב שמנת פטריות מעלףף😍

תקציר המתכון: בכל מוצ"ש חייבת להכין מוקרם או פיצה והפעם: פסטה פאפארדלה ברוטב שמנת פטריות עשיר וטעים במיוחד😍😍😍 בהשראת חברתי האלופה סיון מלול❤

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב שמנת פטריות

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כפית מלח עד לריכוך ומסננים מנוזלים.

  3. בינתיים מכינים את הרוטב:

  4. מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה.

  5. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.

  6. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  7. מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמנת לבישול והחלב.

  8. מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה.

  9. מוסיפים את הפסטה שהכנו ומערבבים היטב.

  10. מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים עד שהיא נמסה ונוצרים חוטים של גבינה.

  11. מוזגים לצלחת , אפשר לפזר מעל עוד קצת פרמזן וזהו יש לנו מוקרם מושלםםם יאמי😍

  12. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤