לןגן

עוגת גבינה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/01/2018 | 22:50
עוגת גבינה

תקציר המתכון: רכה כמו ענן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר לקבלת קצף לא קשה

  2. בקערה לערבב חלמונים עם חצי כוס סוכר גבינה שמנת פודינג קונפלור והקוקוס גרידת לימון לקבלת בלילה חלקה להוסיף את החלבונים כל פעם להוסיף קצת ולקפל

  3. לחמם תנור עם תבנית מים בתחתית התנור 200 מעלות

  4. לרפד תבנית עם נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות

  5. להוסיף את הבלילה לאפות 10 דקות ואז להוריד לחום 150 מעלות ולאפות שעה בלי לפתוח את התנור

  6. אחרי שעה לא להוציא מהתנור לפחות שעה

  7. לקרר היטב להכניס למקרר

  8. להכנת הקצפת

  9. להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג ואבקת סוכר לקבלת קצפת

  10. למרוח על העוגה ולפזר קוקוס