לןגן

עוגת גבינה קרה, תותים וג'לי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 19/01/2018 | 12:58
עוגת גבינה קרה, תותים וג'לי

תקציר המתכון: עוגת גבינה קרה, תותים וג'לי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחתם חבילה של תותים קטנה... שטפתם אותם היטב? יפה כעת פרסו אותם לפרוסות דקות ויפות והניחו בצד על נייר סופג.

  2. זה תחילתה של דרך מופלאה לעוגה מושלמת... בלי להתעצל נמשיך💪 בתחתית של הבצק הפריך: נערבב עם הידיים כוס קמח מדידה של חד"פ שתייה חמה הסטנדרט,100 גר' חמאה רכה מאוד,

  3. 2 חלמונים וחצי כוס אבקת סוכר לבצק אחיד... נשטח בתבנית גודל 26, נקפיא 10 דק' ונאפה על חום 180 מעלות להזהבה יפה ונצנן. היינו??? יש מבין? יופי😉😉

  4. יאללה לתערובת הגבינה: במיקסר נקציף 500 גר' שמנת מתוקה עם 1 חב' אינסטנד פודינג וניל, חצי כוס אבקת סוכר ורבע כוס חלב לקצפת יציבה. נוריד את המהירות ונאחד גבינות עם הקצפת כף אחר כף לא בבת אחת 250 גר' גבינה לבנה

  5. ו- 250 גר' גבינת נפוליון שמנת בטעם טבעי! ❣סיון מלול❣

  6. את הגבינה נעביר על התחתית שהתקררה. זוכרים את התותים? סדרו אותם על הגבינה איך שבא לכם ותכניסו למקרר ללילה.❣סיון מלול❣

  7. בוקר טוב! שתיתם קפה! זהו נישאר רק להכין את הג'לי: חבילת ג'לי בטעם תות להכין לפי הוראות היצרן לערבב טוב טוב להוצאת אדים ולשפוך על העוגה להכניס שוב למקרר להתייצבות. מה אני יגיד לכם נהננתי מכל רגע עכשיו תורכם לספר לי איך יצא. ב-ה-צ-ל-ח-ה!